Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

iClimate Service Center

Danmark skal sænke den samlede udledningen med 70% inden 2030. Hvordan skal du være med?

Det er en kæmpe samfundsudfordring til os alle. Derfor støtter Aarhus Universitet virksomheder, stat, regioner og kommuner ved at stille vores viden til rådighed og målrette den forskningsbaserede rådgivning til den enkeltes behov, så vi sammen kan løfte opgaven.

iClimate Service Center er skabt for at hjælpe din virksomhed eller organisation til at blive mere bæredygtig og dermed blive en del af løsningen. Vi tager de rå data og lave dem om til forskningsbaseret information, som virksomheder og institutioner kan bruge til at handle på baggrund af.

iClimate Service Center er en del af iClimate, det interdiciplinære klimaforskningscenter ved Aarhus Universitet. Det betyder, at vores eksperter dækker alle naturvidenskabelige og tekniske discipliner og miljøøkonomiske aspekter på Aarhus Universitet – fra systembiologer over klimaeksperter til ingeniører.

Hos os kan du derfor få bestemt jeres CO2-regnskab og finde ud af hvordan du kan reducere dette ved hjælp af tekniske løsninger, og få bestemt jeres specifikke og cost-effektive tilpasningsbehov i forhold til, hvordan klimaændringerne vil påvirker din organisation. Denne analyse vil også hjælpe jer med at afdække positive markedsdifferenceringsmuligheder for jer i den grønne omstilling.

Et eksempel på data kan være data om klimapåvirkninger på landsplan – hvordan omsætter du den viden til noget du kan bruge lokalt og i forhold til dine projekter? Skal du ændre materialevalg? Hvordan skal vand håndters? Hvordan sikrer jeg dokumentation og optimering i værdikæden i forhold til CO2 regnskab? Disse og mange andre spørgsmål hjælper vi med at svare på.

Vi kommer gerne og diskuterer jeres konkrete muligheder for at bidrage til den grønne omstilling, og samtidig gøre det til en god forretning.

Ring og book en aftale for et besøg af en forsker – det koster kun din tid.

iClimate Service Centre