Fri 25 Jan
13:00-16:00 | Department of Animal Science, AU-Foulum, Aarhus University
Inauguration of professor Peter Lund
Programme will follow, but please remember to sign up for the event.
Mon 04 Feb
15:00-20:30 | Aulaen, Aarhus University, Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus C - building 1412
Conference: Partnerships for a sustainable future
Join us when Aarhus University invites to a conference about UN's 17 sustainable development goals, focusing on developing sustainable solutions in collaboration between the university, public authorities and companies. The conference is aimed at public and private companies, researchers, students, organizations, foundations and everyone else who has an interest in UN's sustainable development goals. (in Danish only)